CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

misszmylea on Lyst

Berblogger cinta and hepyy or trouble

pernah xkorang tengok cita yang korang rasa besst sgat.. then terpikir ada moral dalam cita tue??!! mesti ada jugak kn. hahaha..soo bagi mylea^^ cita y terbaru ni 8000KM MENCARI CINTA soo sweet^^. suka lakonan Lisa n Beto :) ada moral story dalam cita tue y make cita tue fun,sad, more interesting then the better value show bila klu kita berusaha sekeras mana puwn, klu dia buka jodoh kita.. ia tetap bukan jdoh kita right. so bagi teenagers kt luaq tue y belum tonton lagi cita nie^^ Gi la tgok. mmg bes hbeh la.. ntah la mylea pk ths among the besst story y mylea penanh tgok :) dulu macam cita 3D y mlea tgok^^ cita DARK HOUR .that story sgat best !! bestt gilaa pendek kata^^ haha.. cita kt moscow.. even cita tue macam agak xlogik xp mmg best hbeh la.. hehehe..nmpak alien dtng menenerpa ke arah kita.. so like " Real " kowt ^^ haha..
soo menceritakan trouble y dihadapi oleh Lisa bagi Find siapakah cita hati dy^^.. cita ala-ala cute nie mmg bes^^ twinnkkk^^

promote cita ISTANBUL AKU DATANG!!
SOo.. nie la cita y mylea gtaw tadi, soo intersting ^^ and fun..lakonan Lisa y hepi go lucky then character beto y sempoi.. ahhh mmg bes hbeh la.. soo bnyak moral value y kita dapat dari cita nie^^ jangan percaya klu kita kenal seseorang tue, sure dia dh jadi milik kita!! ohh noo.. itu semua tidak tepat oke^^. jgan terlalu percaya terutama sekali bagi kaum hawa macam mylea, kita kena betul2 memilih and pasti y benar2 owg y bersama kita tue benar2 menyayangi kita^^ and belum tentu jadi suami kita oke:) 


SINOPSIS CITA ISTANBUL AKU DATANG!!

Istanbul Aku Datang mengisahkan pelajar kolejyang periang ,cute dan funky Dian (Lisa Surihani) yang mahu membuktikan dia mampu menjadi isteri baik kepada kekasihnya(Tomok). Dy sanggup terbang ke Istanbul untuk bertemu kekasihnya yang mengikuti pengajian dalam bidang perubatan di sana. Hidupnya menjadi kucar-kacir apabila dia ditipu dan terpaksa tinggal serumah  dengan housemate dy iaitu seorang lelaki dari malaysia Harris (Beto).
Pengembaraannya di Istanbul, Lisa dapati bukan mudah mencari cinta sejati sampai one day dia tahu kekasih hati dy tue^^ curang dgan dia...
For cita selanjutnya tgok sendiri ea..siapa hero di hati Dian!!? haha
cita nie so sweett^^ soo xrugi la tonton taw :) hehe

(^o^)evidence
nie ha contoh tiket wayang!!! evidence ak penah tgok wayang^^ simpan woo!! hahhahha
#Besttgila #cinemaGSC #QueensBay #GoodJob

#LisaSurihani #BetoKusyairi #Tomok #8000KM

#MENCARICINTA #IstanbulAkuDatang!!
(chewwah cm instagram ak wt) haha..

No comments:

Post a Comment